«Ευχή όπως ο επόμενος αγώνας να διεξαχθεί στην Αμμόχωστο ελεύθερη» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Ευχή όπως ο επόμενος αγώνας να διεξαχθεί στην Αμμόχωστο ελεύθερη» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα βόλεϊ της Ανόρθωσης για το ντέρμπι της Αμμοχώστου, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, με την οποία εύχεται μεταξύ άλλων, το επόμενο παιχνίδι των ομάδων να είναι στο Βαρώσι.

Αναλυτικά: 

«ΑΓΩΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Την προσεχή Παρασκευή η ομάδα μας αγωνίζεται απέναντι στην Συμπολίτιδα Νέα Σαλαμίνα ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Ακόμα ένας αγώνας μας βρίσκει μακριά από την αγαπημένη Πόλη της Αμμοχώστου και θα φιλοξενηθούμε αντί στην Αμμόχωστο στη Λεμεσό. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας αφού για ακόμα μια φορά γίνεται συναπάντημα των Αμμοχωστιανών στην προσφυγιά. Ευχή όπως ο επόμενος αγώνας διεξαχθεί στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ελεύθερη από κατοχικά στρατεύματα.

Όσο αφορά τον αγώνα η ομάδα μας παρουσιάζεται πανέτοιμη να πετύχει την τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια και να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία της. Ο κ, Χριστοφιδέλης προετοιμάζει την ομάδα χωρίς προβλήματα με μοναδικό στόχο την νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρπι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15/11/2019 και ώρα 20:00 στο ¨ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ ΛΕΜΕΣΟΥ¨

Γραφείο τύπου Πετόσφαιρας»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE