«Ιωαννίδεια»: Ισόπαλο το φιλικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Ιωαννίδεια»: Ισόπαλο το φιλικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φιλικός αγώνας στο πλαίσιο των «Ιωαννιδείων» μεταξύ των Παλαιμάχων της Ανόρθωσης και του Ναυτικού ομίλου Αμμοχώστου πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, με τις δυο ομάδες να συμβιβάζονται στο ισόπαλο 3-3.

Τα «Ιωαννίδεια» αποτελούν τον ελάχιστο φόρο τιμής της Ανόρθωσης και του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου προς τον αρχιπλοίαρχο, Διοικητή του Ναυτικού, Ανδρέα Ιωαννίδη, που σφράγισε με τη ζωή του αλλά κυρίως με τη θυσία του, την έννοια της ευθύνης, μαζί με τους άλλους 12 ήρωες του Μαρί.

Ο Ανδρέας Ιωαννίδης ήταν μέλος τόσο της Ανόρθωσης όσο και του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.

                     

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Κίεβο ο ΠτΔ - Τον υποδέχθηκε ο Ζελένσκι

Στο Κίεβο ο ΠτΔ - Τον υποδέχθηκε ο Ζελένσκι

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υποδέχθηκε το πρωί στο Κίεβο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην ουκρανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026. Οι δυο ηγέτες θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE