Ποιός είναι ο επόμενος στόχος της Ομόνοιας

Ποιός είναι ο επόμενος στόχος της Ομόνοιας

Η δήλωση και μόνο του Δώρου Σεραφείμ στο σημερινό φύλλο της sporday πως η Ομόνοια με την βοήθεια του κόσμου κατάφερε να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ σκόρπισε μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο των πρασίνων.

Ο πρόεδρος των πρασίνων στις δηλώσεις του απέδωσε τα εύσημα στον κόσμο της Ομόνοιας και παράλληλα τους τόνισε πως η παρουσία τους θα πρέπει να είναι συνεχής. Τα κριτήρια ξεπεράστηκαν και πλέον ο επόμενος στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη η οποία και αυτή θα βοηθήσει την ομάδα να αναπνεύσει και οικονομικά.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE