ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε ΑΠΟΦΑΣΗ για Μπάρκα!

Πήρε ΑΠΟΦΑΣΗ για Μπάρκα!

 

Αποφασισμένος να προχωρήσει και σε πωλήσεις ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν τομέα στον οποίο ο σύλλογος έχει μείνει αρκετά πίσω, κόντρα σε όσα ορίζει η διεθνής αγορά του ποδοσφαίρου.

Ο Ίβιτς έχει λάβει την απόφαση να πωληθεί ο Βασίλης Μπάρκας σύμφωνα με τη “Sportime”, καθώς ο διεθνής πορτιέρο συγκεντρώνει όλο το  πακέτο για ένα δυνατό deal από πλευράς ΑΕΚ.

Υπάρχουν εξάλλου σημαντικά κλαμπ του εξωτερικού που έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο τερματοφύλακα. Η Μονπελιέ έφτασε το καλοκαίρι να δίνει μέχρι 4,5 εκατ. ευρώ, η Ρόμα το σκέφτηκε στην υπόθεση Πόνσε, ενώ ήδη η Σέλτικ εξετάζει όλες τις παραμέτρους για τον παίκτη. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ομάδες και από τη Γερμανία που “ζαχαρώνουν” τον Μπάρκα.

Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις των “κιτρινόμαυρων”, φτάνουν στα 7-8 εκατ. ευρώ, ωστόσο φαντάζει δεδομένο πως θα μπορούσε να γίνει κουβέντα και με λιγότερα χρήματα. Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει, εφόσον προχωρήσει η πώληση του Μπάρκα, να στηριχτούν στον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο του στην ομάδα κι έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ενώ από πίσω υπάρχει κι ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:



Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο «Τ»: «Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης» - «Ενόσω δεν υπάρχει λύση, είμαστε όλοι ηττημένοι»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο «Τ»: «Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης» - «Ενόσω δεν υπάρχει λύση, είμαστε όλοι ηττημένοι»

Πέρασαν 50 ολόκληρα χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Στόχος κάθε Κυβέρνησης έκτοτε ήταν η λύση του Κυπριακού προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top