Πήρε ΑΠΟΦΑΣΗ για Μπάρκα!

Πήρε ΑΠΟΦΑΣΗ για Μπάρκα!

 

Αποφασισμένος να προχωρήσει και σε πωλήσεις ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν τομέα στον οποίο ο σύλλογος έχει μείνει αρκετά πίσω, κόντρα σε όσα ορίζει η διεθνής αγορά του ποδοσφαίρου.

Ο Ίβιτς έχει λάβει την απόφαση να πωληθεί ο Βασίλης Μπάρκας σύμφωνα με τη “Sportime”, καθώς ο διεθνής πορτιέρο συγκεντρώνει όλο το  πακέτο για ένα δυνατό deal από πλευράς ΑΕΚ.

Υπάρχουν εξάλλου σημαντικά κλαμπ του εξωτερικού που έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο τερματοφύλακα. Η Μονπελιέ έφτασε το καλοκαίρι να δίνει μέχρι 4,5 εκατ. ευρώ, η Ρόμα το σκέφτηκε στην υπόθεση Πόνσε, ενώ ήδη η Σέλτικ εξετάζει όλες τις παραμέτρους για τον παίκτη. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ομάδες και από τη Γερμανία που “ζαχαρώνουν” τον Μπάρκα.

Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις των “κιτρινόμαυρων”, φτάνουν στα 7-8 εκατ. ευρώ, ωστόσο φαντάζει δεδομένο πως θα μπορούσε να γίνει κουβέντα και με λιγότερα χρήματα. Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει, εφόσον προχωρήσει η πώληση του Μπάρκα, να στηριχτούν στον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο του στην ομάδα κι έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ενώ από πίσω υπάρχει κι ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.