ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ - ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για τέσσερις ημέρες ο 58χρονος φερόμενος εμπρηστής

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ - ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για τέσσερις ημέρες ο 58χρονος φερόμενος εμπρηστής

Ο 58χρονος που είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή της Πάφου, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Θυμίζουμε ότι ο 58χρονος συνελήφθη την Τετάρτη (13/11) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 58χρονος από την επαρχία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή της Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.10 το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή μεταξύ των χωριών Κρήτου Μαρότου και Φύτη στην επαρχία Πάφου, η οποία κατέκαυσε μισό περίπου δεκάριο άγριας βλάστησης και ξηρών χόρτων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης της φωτιάς και βάσει αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 58χρονου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.