Βίντεο: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στο Κραν Μοντανά
Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να αποτυπώνει τις πρώτες στιγμές της φωτιάς που ξέσπασε στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία.

Ο Executive Chef του Μarbre Άλεξ Τσιοτίνης, καλωσόρισε στην κουζίνα του τον Executive Chef του MA Θάνο Στασινό και παρουσίασαν μαζί ένα μενού 5 πιάτων με πινελιές Nikkei Style.
Είναι η πρώτη φορά που οι δύο Executive Chef των εστιατορίων που στεγάζονται στο Radisson Blu Hotel Larnaca συναντήθηκαν στην Κύπρο μαγειρικά και εξέπληξαν με τις γεύσεις και το θέαμα που πρόσφεραν στην ανοιχτή κουζίνα του Μarbre.
Όσοι παρευρέθηκαν πάντως έζησαν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Για όσους πάλι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση σε αυτό το γαστρονομικό γεγονός, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν κι άλλα γαστρονομικά ρεσιτάλ.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




