Στις ΗΠΑ απελαύνεται τελικά ο τζιχαντιστής που δεν αποδέχτηκε η Ελλάδα

Στις ΗΠΑ απελαύνεται τελικά ο τζιχαντιστής που δεν αποδέχτηκε η Ελλάδα

Στις ΗΠΑ θα απελαθεί τελικά ο τζιχαντιστής ο οποίος δεν έγινε δεκτός από την Ελλάδα και παρέμεινε στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας για τρεις μέρες αναμένοντας επίλυση του ζητήματός του.

Το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να τον αποδεχτούν και ξεκίνησαν οι σχετικές διαδικασίες.

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι “έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες για να σταλεί στις ΗΠΑ ο ξένος τρομοκράτης μαχητής Αμερικανικής καταγωγής ο οποίος έμεινε στην ουδέτερη ζώνη έπειτα που η Ελλάδα δεν τον αποδέχτηκε. Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να τον αποδεχτούν και να ετοιμάσουν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα”. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE