Ο Κυριάκος Δημητρίου για Βάντερ

Ο Κυριάκος Δημητρίου για Βάντερ

Ο Βάντερ μάλλον θα είναι στην διάθεση του κ Κρίστιανσεν και όλα αυτά έχουν να κάνουν με την κατάσταση και του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος και χθες έκανε μεν προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα αλλα από την άλλη ο ίδιος νοιώθει ιδιαίτερα καλά.

Για τον Βάντερ ο Κυριάκος Δημητρίου είπε στην σελίδα μας « πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει ο ίδιος ο Βάντερ όταν θα του τοποθετηθεί ο ειδικός νάρθηκας στο χέρι»

Αντίθετα με τον Βάντερ ο Μασάνα δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ καθώς ακόμα και στις δυο χθεσινές προπονήσεις της ΑΕΚ έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλα νοιώθει ενοχλήσεις .

Η απόφαση και για τους δυο θα παρθεί μάλλον την Πέμπτή αφού αύριο οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE