Η πρώτη τρανσέξουαλ σε Εθνική ομάδα ποδοσφαιρου

Η πρώτη τρανσέξουαλ σε Εθνική ομάδα ποδοσφαιρου

Αυτή και αν είναι ειδηση περίεργη .Η πρώτη τρανσεξουαλ που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Σαμοα είναι γεγονός.

Το όνομα της  Jaiyah Saelua είναι υπό βιολογικούς όρους άντρας και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της αμερικανικής Σαμόα. Αρά μιλάμε για την πρώτη τρανσεξουαλ που καταφέρνει να αγωνισθεί σε ποδοσφαιρική ομάδα.

Η Jaiyah ή αλλιώς Johnny αγωνίζεται στην άμυνα και είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Μάλιστα, είναι η πρώτη τρανσέξουαλ σε εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον κόσμο και στην πατρίδα της θεωρείται ηρωίδα.

Στον τελευταιο αγωνα η Σαμόα επικράτησε με 2-1 με την τρανσέξουαλ να αποσοβεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας και ψηφίστηκε ως «Man of the Match» η μήπως κάτι διαφορετικό; 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE