ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΝΟΠΛΟΣ: Μπήκαν στην πολυκατοικία μέλη της Αστυνομίας – Συνεχίζεται το θρίλερ με τον ένοπλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΝΟΠΛΟΣ: Μπήκαν στην πολυκατοικία μέλη της Αστυνομίας – Συνεχίζεται το θρίλερ με τον ένοπλο

Εντός της πολυκατοικίας βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, στην οποία εδώ και 6 περίπου ώρες είναι ο ένοπλος άντρας και έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Η Αστυνομία με συντονισμένες κινήσεις, μπήκε στην πολυκατοικία με στόχο τον περιορισμό του 60χρονου, να μην βγει δηλαδή από το διαμέρισμά του, ενώ ταυτόχρονα ειδικοί ψυχολόγοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα έβαλε την μουσική στη διαπασών και όταν ο διαπραγματευτής προσπάθησε να συνομιλήσει μαζί του, ο ένοικος του διαμερίσματος, απεχώρησε χωρίς να πει άλλη κουβέντα και δυνάμωσε τη μουσική.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.