«ΚΑΡΦΩΣΕ» τον προπονητή της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

«ΚΑΡΦΩΣΕ» τον προπονητή της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας και σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, την… είπε στον Σάρι

Στο ντέρμπι απέναντι στη Μίλαν, ο Μαουρίσιο Σάρι έκανε αλλαγή τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 55ο λεπτό και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τονίζοντας μετά τη νίκη της Γιουβέντους πως έχει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βέβαια σε εφημερίδα της πατρίδας του τόνισε πως είναι πολύ καλά και έτσι εξέθεσε τον τεχνικό του στους «μπιανκονέρι» πριν την αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

«Θα σας πως ένα πράγμα για όλες τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων της χώρας: ο αρχηγός δεν είναι καλά, είναι πολύ καλά. Ο απολογισμός είναι θετικός. Μπορείτε τώρα να πάτε να πάρετε συνέντευξη από τους άλλους παίκτες».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE