ΤΖΟΚΕΡ: Του χαμογέλασε διάπλατα η τύχη – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Του χαμογέλασε διάπλατα η τύχη – ΠΙΝΑΚΑΣ

Περισσότερο από 70 χιλιάδες ευρώ βάζει στον λογαριασμό του ο τυχερός.

Στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (14/11) μπορεί να μην βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία που μοίραζε το ποσό των 1.335.384,25 ευρώ ωστόσο είχαμε τυχερό που κατάφερε διπλή επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο, το οποίο φέρει δύο επιτυχίες . Η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των 37.472,25 €, συνολικά βάζει στον λογαριασμό του το ποσό των 74.944,50 ευρώ.  

Ο τυχερός έπαιξε το δελτίο του στο πρακτορείο «ΚΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΑΟΥ 126 & ΕΜΠΕΔΟΚΛΕΟΥΣ 64, ΑΘΗΝΑ».

Σημειώνεται ότι €1.800.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 17/11/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2070ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE