ΘΛΙΨΗ: Έφυγε από την ζωή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

ΘΛΙΨΗ: Έφυγε από την ζωή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια των '70s και'80s, Ρένα Πάντα…

Την είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ακόμα ένα δυσάρεστο. Λίγη ώρα πριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η γλυκιά τραγουδίστρια των 70'80 Ρένα Πάντα… Δοκιμαζόταν τελευταία πολύ… Σε λίγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς βοήθειά της… Δεν προλάβαμε… Ακόμα ένα θύμα της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Αντίο γλυκιά μας Ρένα», ήταν αυτά που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Όπως έγραψε ο ίδιος, η τραγουδίστρια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.
Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Πάντα, κόρη του τραγουδιστή Αλέκου Πάντα, ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE