ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ερυθρόλευκο» το Βαρωσιώτικο!

«Ερυθρόλευκο» το Βαρωσιώτικο!

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: NPapas Group Νέα ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-2 (25-21,25-21, 19-25, 20-25, 15-10)

Η NPapas Group Νέα Σαλαμίνα συνέχισε την πολύ καλή της πορεία κερδίζοντας στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι την Ανόρθωση με 3-2. Το σπουδαίο παιχνίδι κράτησε 140’ με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-0, τους «κυανόλευκους» να ισοφαρίζουν 2-2 και στο τέλος την NPapas Group Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει 3-2 σε άλλο ένα ντέρμπι που ήταν τηλεοπτικό και κρίθηκε στα σημεία.

Η NPapas Group Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να κερδίσει 25-21 σε 29’ την Ανόρθωση στο πρώτο σετ και άνοιξε το σκορ. Η έναρξη του δεύτερου σετ έδειχνε ότι οι δυο ομάδες θα ήταν ισοδύναμες 05-05. Ο αγώνας συνέχισε να είναι συναρπαστικός 11-11.

Η Ν. Papas Group Νέα Σαλαμίνα βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί με μικρή διαφορά (15-13, 23-20) για να πάρει το σετ σε 30’ 25-21 και να προηγηθεί 2-0 σετ στο βαρωσιώτικο ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να διατηρούν τα ηνία και στο τρίτο σετ 08-06. Οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ με την Ανόρθωση να προηγείται 10-11. Η «Μεγάλη Κυρία» έδειχνε ότι δεν ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι και διατηρούσε το μικρό προβάδισμα 14-16. Η Ανόρθωση κέρδισε το σετ με 19-25 σε 26’ και έμεινε «ζωντανή» στον αγώνα 1-2 σετ.

Στο τέταρτο σετ τα πάντα ήταν ανοικτά με την Ανόρθωση να έχει ένα μικρό προβάδισμα 09-11. Το «βαρωσιώτικο είχε φοβερή πλοκή με την Ανόρθωση να προηγείται 12-15, αλλά την NPapas Group Νέα Σαλαμίνα να ισοφαρίζει 16-16. Ωστόσο, η Ανόρθωση ανέβασε στροφές και προηγήθηκε 19-23 και ισοφάρισε το ντέρμπι κερδίζοντας το σετ 20-25 σε 28’ .

Στο πέμπτο σετ τα πάντα θα κρίνονταν στην ομάδα που θα εξασφάλιζε διαφορά. Το πέτυχε η ομάδα του Culiberti κερδίζοντας 15-10 σε 20’ και τον αγώνα 3-2 σετ.

NPapas Group Νέα ΣΑΛΑΜΙΝΑ(TGULIBERTI): Dulchev, Σιαπάνης, GuzmanZηκάκης, Brook, Α. Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Aντωνίου.  – Αλλαγές:Σλίσκου, Βαρνάβα. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(K. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ):Torres, Ηaapakoski, Δημητρίου, Romanutti, Σαββίδης, Strugarevic – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης – Αλλαγές:Χριστοφόρου , Χρυσοστόμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top