ΚΥΠΡΟΣ: Σύλληψη 25χρόνης - Δεν χάρηκε για πολύ τα ρούχα που έκλεψε απο κατάστημα

ΚΥΠΡΟΣ: Σύλληψη 25χρόνης -  Δεν χάρηκε για πολύ τα ρούχα  που έκλεψε απο κατάστημα

Aσυγκράτητη η 25χρόνη, δεν αντιστάθηκε στα ρούχα και έτσι είπε να τα κλέψει. Ωστόσο δεν χάρηκε για πολύ.

 

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονη για κλοπή από κατάστημα στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 14 Νοεμβρίου στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου από γυναίκα υπάλληλο καταστήματος ένδυσης, που βρίσκεται σε πολυκατάστημα, ότι γύρω στις 17:00 της ιδίας μέρας, νεαρή έκλεψε από το κατάστημά της ρούχα ένδυσης.

Σύμφωνα με εξετάσεις της Αστυνομίας ύποπτη για την κλοπή είναι 25χρονη Ε/κ. Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης . 

Σε έρευνα που έγινε στην οικία της εντοπίστηκε ο ρουχισμός που είχε κλαπεί από το κατάστημα. 

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE