Πήγε στην επόμενη φάση του Voice ο αδερφός του Χριστοφόρου - VIDEO

Πήγε στην επόμενη φάση του Voice ο αδερφός του Χριστοφόρου - VIDEO

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου Στέφανος  το βράδυ της Παρασκευής (15/11), στο 1ο knockout του The voice ερμήνευσε το «River» και κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στους δύο άλλους διαγωνιζόμενους.

Να σημειωθεί ότι στα Knockouts τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδά ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι.  

Ο κάθε coach επιλέγει μόνο έναν παίκτη από τους τρεις. Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε τον Στέφανο, ο οποίος συνεχίζει στα Battles.  

Δείτε την εμφάνιση του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE