Μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση Λουτ με Ακιντζί

Μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση Λουτ με Ακιντζί

Μιάμιση περίπου ώρα διήρκησε η συνάντηση της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στα κατεχόμενα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, που ξεκίνησε στις 11 το πρωί το Σάββατο (16/11), η κ. Λουτ αποχώρησε από το γραφείο του κ. Ακιντζί χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής αν θα γίνουν δηλώσεις από τ/κ πλευράς για τη συνάντηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE