«Συμφώνησαν από κοινού με Ζαχίντ, Κολοβό και…»

«Συμφώνησαν από κοινού με Ζαχίντ, Κολοβό και…»

Και λίγα είπε ο Νίκος Νταμπίζας! Ο εγωϊσμός του έχει φθαρεί σε σημείο που δεν θα αργήσει να βάλλει κατά των Δώνη, Κωνστάντου που θεωρητικά τον «πούλησαν» και δεν τον ακολούθησαν στην πόρτα της εξόδου που του άνοιξε ο Παναθηναϊκός.

Θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια. Ο Νίκος Νταμπίζας, απλώς, αναμένει το timing μια και τώρα ότι ειπωθεί θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων του Sportime του Σαββάτου, ο Δώνης και ο Νταμπίζας στο θερινό μεταγραφικό κάστινγκ συμφώνησαν από κοινού ΜΟΝΟ για τρεις παίκτες: τον Μπαρτ Σένκεφλεντ, τον Ζαχίντ και τον Δημήτρη Κολοβό!

Η «μαγιά» χάλασε με τα εξτρέμ μια και οι Γιοάν Μολό, Ούφε Μπεκ ο καθένας για διαφορετικούς λόγους δεν ήταν στην ατζέντα του κόουτς. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι…

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE