Ήττα της Εθνικής Νέων από την Ιταλία με 2-0

Ήττα της Εθνικής Νέων από την Ιταλία με 2-0

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων ηττήθηκε με 2-0 από την Ιταλία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Ο αγώνας αφορούσε τον έκτο όμιλο και έγινε στο Στάδιο Valentino Mazzola.

Η Ιταλία άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με πέναλτι του Εσποσίτο και στο 78′ ο Ρικάτρι πέτυχε το 2-0.

Στο 48′ οι γηπεδουχοι είχαν δοκάρι, δοκάρι και για την Εθνική μας με κεφαλιά του Στέλιου Ανδρέου στο 58ο λεπτό μετά από σέντρα του Θωμά Νικολάου.

Η Ιταλία έφτασε στους 6 βαθμούς, όσους και η Σλοβακία που νίκησε 3-0 τη Μάλτα. Οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και την ερχόμενη Τρίτη θα παίξουν για την πρωτιά.

Κύπρος: Σάββα, Βρίκκης (89′ Βασιλείου), Θ. Νικολάου, Αντωνίου, Χατζηκωνσταντή, Μάμας, Ορφανίδης (70′ Ποντικός), Παρούτης, Κακουλλή, Κυπριανού, Ανδρέου.

1η αγωνιστική: Σλοβακία – Κύπρος 2-1, Ιταλία – Μάλτα 2-0

Επόμενη αγωνιστική (19 Νοεμβρίου): Κύπρος – Μάλτα, Ιταλία – Σλοβακία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE