ΛΕΜΕΣΟΣ: Έξι μέρες στο κελί οι δύο 20χρονοι μετά την επεισοδιαξή καταδίωξη- Με τρία οχήματα η σύγκρουση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έξι μέρες στο κελί οι δύο 20χρονοι μετά την επεισοδιαξή καταδίωξη- Με τρία οχήματα η σύγκρουση

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 16/11 οι δύο 20χρονοι, ένας Ελλαδίτης και ένας Ελληνοκύπριος  που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 15/11, αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν 94 γραμμάρια κάνναβης και μια  ζυγαριά ακριβείας.


Οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστήριο ως ύποπτοι για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ο Ελλαδίτης, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, φέρεται να παραδέχεται ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και ότι τα κατείχε για δική του χρήση.  Ο Ελληνοκύπριος αρνείται ενοχή και προβάλλει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την αστυνομία.

Η σύλληψη τους έγινε όταν  μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν, σε δρόμο της πόλης, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, να βρίσκεται σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και να έχει τη μηχανή του σε λειτουργία. Οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα για έλεγχο, ωστόσο μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.
 
Στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε αρχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα και ακολούθως, αφού εισήλθε σε αδιέξοδο, προσέκρουσε σε τρίτο όχημα, οπότε και το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε.
 
Αμέσως μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη του ΟΠΕ, τα οποία είχαν ακολουθήσει από την πρώτη στιγμή το όχημα. Ο συνοδηγός του οχήματος, παρέμεινε στη θέση του και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.
 
Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ συνοδηγός ήταν επίσης 20χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.