ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζέισον Δημητρίου: «Ελπίζω να ανανεώσει ο Σιμόν – Είμαστε απογοητευμένοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζέισον Δημητρίου: «Ελπίζω να ανανεώσει ο Σιμόν – Είμαστε απογοητευμένοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Τζέισον Δημητρίου, μίλησε στα ΜΜΕ, στη μικτή ζώνη, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Κύπρου, κόντρα στην αντίστοιχη της Σκωτίας.

Οι δηλώσεις του και το βίντεο: 

Για το τελικό σκορ: «Είμαστε απογοητευμένοι, νομίζω αξίζαμε την νίκη , δώσαμε τα πάντα. Οι ποδοσφαιριστές μετά τον αγώνα ήταν εξουθενωμένοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παίξαμε πολύ καλά φτιάξαμε ευκαιρίες όμως δεν πήραμε την νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά».

Για την προοπτική της 3ης θέσης στο Βέλγιο: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, ποτέ δεν λέμε ότι είναι αδύνατο. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα, απόψε ήμασταν άτυχοι».

Για το τι αφήνουν στην Εθνική οι ομίλοι: «Έχουμε πολλούς καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Για μένα η επόμενη γενιά είναι η καλύτερη που έχω δει. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, σε όλο το γκρουπ της Εθνικής».

Για τον Μπεν Σιμόν:  «Μόνο καλά έχω να πω. Ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα μέχρι τώρα, ελπίζω να ανανεώσει το συμβόλαιο του γιατί βλέπω την πρόοδο που έχει κάνει στην Εθνική. Ελπίζω να μείνει γιατί το μέλλον της εθνικής με αυτόν θα είναι θετικό».

Για τη διαιτησία: «Αυτά είναι τύχη στο ποδόσφαιρο. Αν είναι μέσα η μπάλα τότε είναι γκολ, αν μετρούσε ίσως να νικούσαμε όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το πως παίξαμε».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο: «Το Βέλγιο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα είναι πολύ δύσκολο. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα θα έχουμε πιθανότητες».

Για τον φιλάθλους: «Ήταν φανταστικό.Όταν ο κόσμος έρχεται είναι όλα καλύτερα. Δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε περισσότερους στα επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top