Πρώτη και καλύτερη η Πολωνία, πέρασε και η Αυστρία

Πρώτη και καλύτερη η Πολωνία, πέρασε και η Αυστρία

«Διπλό»-πρωτιά για την Πολωνία. Η παρέα του Λεβαντόφσκι επικράτησε 2-1 στο Ισραήλ και εξασφάλισε την κορυφή του 7ου ομίλου, από τον οποίο πήρε το δεύτερο εισιτήριο η Αυστρία.

Όχι μόνο πρόκριση, αλλά και πρωτιά για την Πολωνία. Την ακολούθησε η Αυστρία.

Η παρέα του Λεβαντόφσκι (μπήκε στο 63’) είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro και με το 2-1 επί του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, εξασφάλισε και την κορυφή του 7ου ομίλου, δίνοντας συνέχεια σε μια σχεδόν… τέλεια παρουσία στα προκριματικά. Αφού μετράει έως τώρα επτά νίκες από μια ήττα και ισοπαλία.

Το δεύτερο εισιτήριο κατέληξε στην Αυστρία, που επικράτησε 2-1 της Βόρειας Μακεδονίας και διατηρήθηκε στο +5 από τη Σλοβενία (επικράτησε 1-0 της Λετονίας), μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE