Εισφορά 1000 ευρώ στην Ομόνοια από δύο οικογένειες στη Λεμεσό

Εισφορά 1000 ευρώ στην Ομόνοια από δύο οικογένειες στη Λεμεσό

Συνεχίζονται οι εισφορές φίλων της Ομόνοιας προς το σωματείο. Πριν από λίγο η Ομόνοινα εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση:

Εισφορά αξίας 1000 ευρώ κατέθεσαν στο Σωματείο μας από κοινού η οικογένεια Πολλή Ειρήνης από το Κολόσσι και η Οικογένεια Χριστάκη και Ευανθίας Κλεάνθους από Ζακάκι.

Με την εισφορά τους οι δύο οικογένειες πήραν θέση στην Αψίδα Αλληλεγγύης που θα ανεγερθεί στο "Ηλίας Πούλλος", πάνω στην οποία θα αναγράφονται τα ονόματα όλων όσων έχουν συνεισφέρει χρηματικό ποσό τουλάχιστο 1000 ευρώ, στα πλαίσια της εκστρατείας για οικονομική ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι εισφορές για την Αψίδα Αλληλεγγύης συνεχίζονται, για όσους επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ανέγερση της Αψίδας Αλληλεγγύης έχει ξεκινήσει, σε χώρο στο προπονητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.