ΛΑΡΝΑΚΑ: Τουρίστρια από την Ρωσία η 39χρονη έγκυος Μαρία Ρίμσα - Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στη σκηνή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τουρίστρια από την Ρωσία η 39χρονη έγκυος Μαρία Ρίμσα - Ο οδηγός του αυτοκινήτου  παρέμεινε στη σκηνή

Έγκυος τουρίστρια από τη Ρωσία, ηλικίας 39 χρόνων, έχασε τη ζωή της όταν κτυπήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17/11, από αυτοκίνητο στο δρόμο Ζυγίου – Μαζωτού.  
  


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στις 17.30 σήμερα το απόγευμα ενώ γυναίκα από τη Ρωσία, προσπαθούσε με το σύζυγο και την πεθερά της να διασταυρώσουν το δρόμο Ζυγίου – Μαζωτού, αμέσως μετά την έξοδο για τον Αγιο Θεόδωρο, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε Ελληνοκύπριος ηλικίας 30 χρόνων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα».


 
Πρόσθεσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε «από δεξιά προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του οχήματος, το οποίο ταξίδευε από το Ζύγι προς τον Μαζωτό. Λόγω του σκότους που επικρατεί στη περιοχή, αφού ο συγκεκριμένος δρόμος είναι δευτερεύον οδικό δίκτυο και οι δρόμοι δεν είναι φωτισμένοι, ο οδηγός του οχήματος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία των πεζών στο δρόμο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/2) στη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, με θύμα την 19χρονη Κριστίνα Αχιλλέως, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος στο οποίο επέβαινε.

BEST OF TOTHEMAONLINE