ΠΑΦΟΣ: 17χρονος κυκλοφορούσε με μηχανάκι και μοίραζε ουσίες

ΠΑΦΟΣ: 17χρονος κυκλοφορούσε με μηχανάκι και μοίραζε ουσίες

Στη σύλληψη 17χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε την Κυριακή 17/11 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας, κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30μ.μ. μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 17χρονος, σε δρόμο της Πάφου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 17χρονου και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους έξι γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας, τρία νάιλον σακουλάκια, που περιείχαν, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, πιθανόν μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους δύο γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των €135 και άλλα τεκμήρια.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους εφτά γραμμαρίων περίπου, ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιέχει κάνναβη και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE