Ολοκληρώνεται το Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Ολοκληρώνεται το  Soundtrack of love – Τα δύο προγράμματα που έρχονται στην θέση του.

Πλησιάζουμε προς το Β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν  και τα κανάλια ετοιμάζουν σιγά σιγά τις αλλαγές τους.

Το Soundtrack of love  που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή βράδυ ολοκληρώνει σιγά σιγά τον κύκλο του.

Η αρχική συμφωνία του Alpha με την warner brothers αφορούσε 12 επεισόδια τα οποία  θα ολοκληρωθούν γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.

Έτσι λοιπόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου ‘Παράδοση κατ’οικον και θα δίνει σκυτάλη στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ‘Κάρμα’ που υπογράφει η Χριστιάνα Αρτεμίου και βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που έγιναν στην Κύπρο.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE