Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μιλά για τον Άρη και τις φιλοδοξίες του

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μιλά για τον Άρη και τις φιλοδοξίες του

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εκμεταλλεύθηκε την διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος και βρέθηκε στο νησί μας.

Ο 19χρονος άσος του Άρη ξεχωρίζει με την παρουσία του και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM και παρουσιάστηκε υπομονετικός για το μέλλον του.

Σχολιάζοντας την παρουσία του στον Άρη, τόνισε: «Πήγα από μικρός στις ακαδημίες του Άρη και την κατάλληλη στιγμή που δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ. Με σκληρή δουλειά κέρδισα την θέση του βασικού. Είμαστε στη 4η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον ΠΑΟΚ και ένα πάνω από την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα».

Ο Βεζένκοφ τόνισε πως θέλει να τελειώσει την χρονιά με τον Άρη και να δουλέψει σκληρά το κορμί του για τη συνέχεια.

Σχολίασε την απάντηση που έδωσε στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι τον παρακολουθούν από το NBA:

«Είχα μια κρούση, ήταν πολύ τιμητικό για εμένα. Ο Παναθηναϊκός αν όχι το μεγαλύτερο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ένιωσα όμως ότι δεν ήμουν έτοιμος. Αν ξαναέρθει πρόταση, θα τη συζητήσω. Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι στον Παναθηναϊκό».

«Το όνειρο κάθε αθλητή είναι να αγωνιστεί στο NBA. Είναι νωρίς ακόμη, είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, τόνισε πως είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι, αφού τώρα αγωνίζεται με την Εθνική Βουλγαρίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Στη γειτονία των αγγέλων η Ελένη Ματσεντίδου στη Λευκωσία - Η παράκληση της οικογένειάς της για την κηδεία -Φωτογραφία
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Σε σοβαρή κατάσταση μοτοσικλετιστής - Ενεπλάκη σε τροχαίο με όχημα στη Λεμεσό
Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Αισθάνθηκα δυσφορία και θλίψη…» - Τι συνέβη;

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE