Συνάντηση με Υπ. Παιδείας για τις προώρες αφυπηρετήσεις ζητούν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Συνάντηση με Υπ. Παιδείας για τις προώρες αφυπηρετήσεις ζητούν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κώστα Χαμπιαούρη, με θέμα συζήτησης το νομοσχέδιο για πρόωρες αφυπηρετήσεις, ζητούν, με κοινή επιστολή τους, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην επιστολή τους προς τον Υπουργό Παιδείας, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις γράφουν: «Ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων του νομοσχεδίου για πρόωρες αφυπηρετήσεις χωρίς αναλογιστικές μειώσεις, το οποίο αφορά και τους εκπαιδευτικούς, παρακαλούμε όπως μας ορίσετε ημερομηνία, το συντομότερο δυνατόν, για συνάντηση μαζί σας και συζήτηση των προβλημάτων που θα προκύψουν από την εφαρμογή του νομοσχεδίου, με στόχο την αποτροπή της δυσλειτουργικότητας των σχολικών μονάδων, από τυχόν κενές θέσεις Διευθυντικών στελεχών, για τη σχολική χρονιά 2020 – 2021».
 
Σημειώνουν ότι θέση και των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων είναι η προώθηση κάθε διαδικασίας για κανονική πλήρωση όλων των κενών θέσεων σε διευθυντικό προσωπικό (Διευθυντές, Β.Δ.Α’ και Β.Δ.), οι οποίες ενδεχομένως να προκύψουν από τις πρόωρες αφυπηρετήσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE