ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός της κοπέλας που είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς φθηνότερο ρεύμα; Η ΑΗΚ αναμένει απαντήσεις για φθηνό καύσιμο – Πότε θα δούμε διαφορά στους λογαριασμούς

Προς φθηνότερο ρεύμα; Η ΑΗΚ αναμένει απαντήσεις για φθηνό καύσιμο – Πότε θα δούμε διαφορά στους λογαριασμούς

Σε αναμονή για την επιβεβαίωση αιτήματος προμήθειας φθηνότερου καυσίμου βρίσκεται η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργο Πέτρου, να δηλώνει πως η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και αναμένονται απαντήσεις τις επόμενες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE