Παραιτήσεις και νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου

Παραιτήσεις και νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου

Ανακοίνωση από την Ε.Α.Κ.:

«Δύο νέα μέλη στο Δ.Σ. της ΕΑΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου καλωσορίζει στις τάξεις του τους συναδέλφους Στέλιο Στέλιου και Ανδρέα Παυλίδη.

Τα δύο νέα μέλη του Δ.Σ., που ήταν οι δύο πρώτοι επιλαχόντες όπως προέκυψαν από την τελευταία εκλογική Γενική Συνέλευση, αντικαθιστούν τους συναδέλφους Γρηγόρη Γεωργίου και Γιώργο Τσαβέλλα, οι οποίοι παραιτήθηκαν τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου.

Το Δ.Σ. της ΕΑΚ εύχεται καλή και παραγωγική θητεία στους Στέλιο Στέλιου και Ανδρέα Παυλίδη.

Παράλληλα επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους, τους Γρηγόρη Γεωργίου και Γιώργο Τσαβέλλα και να τους ευχηθεί ό,τι καλύτερο σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE