Το… παραδέχτηκε ο Νεκτάριος για τον ΑΠΟΕΛ του παρελθόντος σε σχέση με Ομόνοια και Ανόρθωση!

Το… παραδέχτηκε ο Νεκτάριος για τον ΑΠΟΕΛ του παρελθόντος σε σχέση με Ομόνοια και Ανόρθωση!

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την απόφαση του για απόσυρση από την ενεργό δράση, θυμήθηκε μεταξύ άλλων τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, όταν προσπαθούσαν να φτάσουν σε τίτλους την Ομόνοια, ενώ μίλησε και την ξαφνική απόφαση του, για να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είναι δύσκολο να αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Αν με ρωτήσετε αν ήταν το ιδανικό τέλος, θα έλεγα ότι ήθελα να ήταν διαφορετικό, αλλά χαίρομαι που είναι αυτό που είναι και ξεκινώ άμεσα το επόμενο βήμα. Ήταν μία ευλογιά για μένα, το να μπορέσω να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Ήταν κάτι που έγινε απότομα, αλλά ήταν δική μου απόφαση και της ομάδας.

Ξεκινώντας στον ΑΠΟΕΛ το 2000, νιώθαμε μειονεκτικά που κυνηγούσαμε την Ομόνοια στους τίτλους, όμως με τα χρόνια, τα δεδομένα άλλαξαν. Ήταν και η Ανόρθωση πολύ καλή τότε και είχε μία πορεία με συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων. Αν τότε μου έλεγαν ότι θα ζούσα αυτά που έζησα με τον ΑΠΟΕΛ, με τους τίτλους και όλες αυτές τις επιτυχίες… Τι να πω.

Μπορώ να σκεφτώ πολλές αναμνήσεις από το Κυπριακό πρωτάθλημα και ειδικά από τις τρελές πορείες μας στην Ευρώπη, που έφεραν τον ΑΠΟΕΛ εδώ που βρίσκεται σήμερα. Δεν βάζω μέσα μόνο την πρόκριση στους «8», γιατί κάθε πρόκριση και ευρωπαϊκή επιτυχία έκρυβε μία σπουδαιότητα. Μόνο ευλογία μπορώ να νιώθω γι΄ αυτά που έζησα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE