Παρουσιάζει το νέο μεγάλο επενδυτικό εγχείρημα «Champions Share» η διοίκηση της Ανόρθωσης

Παρουσιάζει το νέο μεγάλο επενδυτικό εγχείρημα «Champions Share» η διοίκηση της Ανόρθωσης

Το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης ενημερώνει με ανακοίνωση του, ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11) θα παρουσιαστούν λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου, οι νέες μετοχές (Champions Share), με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Κυρίας».

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου των γραφείων του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με σκοπό την παρουσίαση του νέου μεγάλου επενδυτικού εγχειρήματος, Champions Share.

Eυπρόσδεκτοι όλοι οι λειτουργοί των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE