Εγκαινιάστηκε η 25η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης “Ορθοδοξία”

 Εγκαινιάστηκε η 25η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης “Ορθοδοξία”

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της 25η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης “Ορθοδοξία” τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο Freezone στη Λάρνακα. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στον Άγιο Λάζαρο, φίλου του Χριστού.

Tα εγκαίνια, τα οποία ήταν υπό την υψηλή προστασία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστοµου Β΄ και του αυτού εξοχότητος Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Νεκτάριος . Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο κ. Φώτης Φωτίου, επίτροπος της Προεδρίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για τους Κυπρίους του εξωτερικού και πρώην υπουργό Άμυνας.

Τόσο ο κ. Φωτίου όσο και ο Μητροπολίτης Κιτίου έκαναν ιδιαίτερες ευχαριστίες προς στους δύο κύριους υποστηρικτές της έκθεσης, τον CEO της Megabet Plus και κτήτορα του Ιερού Ναού “Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου” στη Δρομολαξιά, κ. Λάζαρου Φιλίππου και τον πρόεδρο του Ολυμπακού Λευκωσίας κ. Χριστόφορο Τορναρίτη.

Επίσης, τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία ο Chairman της Megabet Plus, κ. Νίκο Λακονίκο, οι βουλευτές ΔΗΣΥ, κ. Ονούφριος Κουλλάς και κ. Νίκος Κάρουλλας, ο βουλευτής ΑΚΕΛ, κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, εκπροσπώπου της Εκκλησίας της Κύπρου, Ιερείς και πλήθος κόσμου.

Στην σηµαντική αυτή έκθεση παρουσιάζονται αποκλειστικά, όλα τα απαραίτητα για τον εξοπλισµό και την ευταξία των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών. Επίσης, παρουσιάζονται µοναδικές συλλογές σε ενθυµήµατα και άλλα είδη για τα µοναστηριακά εκθετήρια, τα καταστήµατα λαϊκής τέχνης και εκκλησιαστικών ειδών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE