ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Προγραμματίστηκε συνάντηση Αναστασιάδη-Άντρου Κυπριανού μετά το σάλο με το βαν

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Προγραμματίστηκε συνάντηση Αναστασιάδη-Άντρου Κυπριανού μετά το σάλο με το βαν

Μετά το σάλο με το κατασκοπευτικό βαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ σε συνάντηση στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης για να συζητηθούν εκτενέστερα οι καταγγελίες που έγιναν δημόσια.

Σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πρόδρομου Προδρόμου αναφέρεται "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων όλων των πολιτών, όπως βεβαίως και για την προστασία της επικοινωνίας των πολιτικών προσώπων, παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών σχετικά με καταγγελίες που έχουν προβληθεί δημόσια.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έκρινε σκόπιμο να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Αστυνομίας, προκειμένου να συζητηθούν εκτενέστερα οι καταγγελίες που έγιναν δημόσια.

Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, στις 8.30 π.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει την αποφασιστικότητα και την πολιτική βούλησή του για να παταχθεί η οποιαδήποτε παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή και η εμπιστευτικότητα των επικοινωνιών.

Το ιστορικό των αποκαλύψεων του ThemaOnline:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Στο ίδιο κτήριο με άλλη εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων η INTELLEXA

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Πληροφορίες για ‘σφήνα’ άλλης υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας – Απορρίπτει η Αστυνομία Κύπρου

 ΚΥΠΡΟΣ: Εταιρείες παρακολουθούν πολίτες και πωλούν κατασκοπευτικές συσκευές –Η κυπριακή Αστυνομία γνωρίζει -ΕΓΓΡΑΦΑ

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων φέρεται να πωλεί παράνομα κατασκοπευτικά όργανα στην Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Εταιρεία-φάντασμα η INTELLEXA που δηλώνει και βάση στην Λεμεσό –Έρευνα στον Έφορο Εταιρειών

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE