Είχε συζητηθεί… αρκετά για Γουίλερ

Είχε συζητηθεί… αρκετά για Γουίλερ

Ο Χρίστος Γουίλερ, πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Εθνική για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Euro 2020 κόντρα στο Βέλγιο.

Μάλιστα, είχε γίνει αρκετός… ντόρος για τον αριστερό οπισθοφύλακα της ΑΕΛ, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι έπρεπε να είχε κληθεί νωρίτερα. Ωστόσο, ο Γουίλερ επιβραβεύεται μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις, και ύστερα από την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αρχίζει και βασικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE