ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 38χρονος για διάρρηξη και κλοπή υπεραγοράς στην Γιόλου

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 38χρονος για διάρρηξη και κλοπή υπεραγοράς στην Γιόλου

Υπό κράτηση τέθηκε 38χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από υπεραγορά στην Γιόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια υπεραγοράς στον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού  η διάρρηξη της υπεραγοράς της στις 16.11.2019 στην Γιόλου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού  μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν  ίχνη παραβίασης ενώ από την υπεραγορά κλάπηκαν προϊόντα άγνωστης αξίας.

Στην σκηνή έγινε δακτυλοσκοπικός έλεγχος. Χτες Τρίτη,  η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και προχώρησε στην σύλληψη ενός προσώπου από την Γεωργία ηλικίας 38 ετών.

Ανακρινόμενος ο 38χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE