Γ. Εισαγγελέας: Δεν δικαιολογείται, επί του παρόντος, παρέμβασή μου στο θέμα του κατασκοπευτικού βαν

Γ. Εισαγγελέας: Δεν δικαιολογείται, επί του παρόντος, παρέμβασή μου στο θέμα του κατασκοπευτικού βαν

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το κατασκοπευτικό βαν δεν δικαιολογείται, επί του παρόντος, δική του παρέμβαση, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Κληθείς να σχολιάσει τις φωνές που ζητούν παρέμβασή του στο θέμα με τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι θα παρέμβει «μόνο αν προκύψουν στοιχεία από τα οποία να φαίνεται ότι η ίδια η Αστυνομία, που έχει την ευθύνη διεξαγωγής των ανακρίσεων, δεν μπορεί να έχει τα εχέγγυα αμεροληψίας και αντικειμενικότητας, λόγω κάποιας δικής της εμπλοκής στα θέματα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE