Πέρασε η ΑΕΚ και περιμένει αντίπαλο στον τελικό

Πέρασε η ΑΕΚ και περιμένει αντίπαλο στον τελικό

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα της Λάρνακας πέρασε από το Στρόβολο όπου επιβλήθηκε με 72-59 του Κεραυνού, έφρασε τις τρεις νίκες έναντι μιας της ομάδας του Παναγιώτη Γιανναρά και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην τελική φάση. Ο Κεραυνός αγωνίστηκε χωρίς τον καλύτερο του παίκτη τον Γουίντεν ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ρήξη στον αχίλλειο τένοντα.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια, ο Κεραυνός έκανε την προσπάθεια του όμως στο τέλος η ομάδα της Λάρνακας πήρε τη νίκη και περιμένει αντίπαλο στον τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 32-42, 50-52, 59-72

Κεραυνός (Π. Γιανναράς): Ντίγκς 12 (1), Τζόνσον 6, Πηλαβάς, Μιχαηλ, Παντούρης 15 (2), Μπιγκς 17 (3), Μπόγκαβατς 4, Θεοχαρίδης 2, Κρουπάλια 3 (1).

ΑΕΚ (Γ. Κετσελίδης): Χάρπερ 15 (1), Μπρέζετς 11, Κοιλαράς 2, Πέτροβιτς 2, Μακ Φάντεν 22 (6), Κασκίρης, Ντάρεν 11 (3), Μπαπτίστ, Παντελή 7 (1), Παλάλας 2. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE