Αυτό και εάν είναι… ΝΤΕΡΜΠΙ στην Κύπρο και με κατάμεστη κερκίδα

Αυτό και εάν είναι… ΝΤΕΡΜΠΙ στην Κύπρο και με κατάμεστη κερκίδα

Το ερχόμενο Σάββατο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς υποδέχεται την Ομόνοια 1948.

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς είναι στην 1η θέση, αήττητη, με 20 βαθμούς (6 νίκες και 2 ισοπαλίες), ενώ η Ομόνοια 1948 στη 2η θέση με 16 βαθμούς (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες).

Με το ενδιαφέρον που υπάρχει, τόσο από γηπεδούχους, όσο και από φιλοξενούμενους, αναμένεται ότι η ώρα 14:30 στο κοινοτικό γήπεδο Κυπερούντας η κερκίδα θα είναι γεμάτη, τόσο από φίλους της ΑΠΕΠ, όσο δε από φίλους της Ομόνοιας 1948.

Από τη στιγμή που δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου, ο κόσμος θα είναι αρκετός, χωρίς να αποκλείεται να έχει τέτοιο αριθμό φιλάθλων που δεν βλέπουμε φέτος στην Α΄ κατηγορία.

Διαβάστε: 

Ανακοίνωση από ΑΠΕΠ για την Αστυνομική σύσκεψη ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια 1948

Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει για τη νέα… απόβαση για αγώνα πρωταθλήματος – Η… κίνηση για τα εισιτήρια της αντιπάλου ομάδας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE