Το Ίδρυμα «Θεοτόκος» έλαβε για το 2018 χορηγία ύψους ενός εκατομμυρίου 200 χιλιάδων ευρώ

Το Ίδρυμα «Θεοτόκος» έλαβε για το 2018 χορηγία ύψους ενός εκατομμυρίου 200 χιλιάδων ευρώ

Αναμφίβολα, η απόφαση της δημιουργίας του Ιδρύματος «Θεοτόκος» το 1969 από τον δρα Αμέρικο Αργυρίου, συνδέθηκε στενά και αποδείχθηκε καθοριστικής σημασίας όσον αφορά στην αξιοπρεπή διαβίωση, την αποϊδρυματοποίηση και την ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία στην κοινωνία, είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης, σε χαιρετισμό του στο Gala Dinner του Ιδρύματος «Θεοτόκος», επ’ ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων λειτουργίας του.

 
«Και τούτο γιατί στα 50 αυτά χρόνια παρουσίας του, μέσα από τις άοκνες προσπάθειες, την αφοσίωση και τον ζήλο που επιδεικνύουν, ανταποκρινόμενοι πλήρως στην αποστολή του, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση, ο Σύνδεσμος Φίλων και οι εθελοντές που πλαισιώνουν το Ίδρυμα αλλά και το έμπειρο και καταρτισμένο του προσωπικό, πέτυχαν να προσφέρουν στα άτομα αυτά πολλαπλές και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους τομείς της πρόληψης, της θεραπείας και της φροντίδας», πρόσθεσε.
 
Ανέφερε, επίσης, ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν εμπράκτως τη λειτουργία του.
 
«Το  Ίδρυμα «Θεοτόκος» έλαβε για το έτος 2018 χορηγία ύψους ενός εκατομμυρίου 200 χιλιάδων ευρώ, ποσό το οποίο αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα και για το 2019. Εκείνο που προέχει είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση και η ενίσχυση του υψηλού έργου, ως ακριβώς το προανέφερα, του Ιδρύματος», είπε ο κ. Σαββίδης.

Η δική μας επομένως συνεισφορά «συμβάλλει τα μέγιστα, ως απαραίτητη προϋπόθεση, στην υλοποίηση της προσπάθειας για την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών», κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE