Σε δείπνο για τη νέα χρονιά με Ιμάμογλου παρακάθισαν Βαρθολομαίος και Ελπιδοφόρος

Σε δείπνο για τη νέα χρονιά με Ιμάμογλου παρακάθισαν Βαρθολομαίος και Ελπιδοφόρος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος παρακάθισαν στο παραδοσιακό δείπνο για την νέα χρονιά που διοργανώνει και φέτος ο δήμος Σαρίγερ της Κωνσταντινούπολης στο οποίο συμμετείχε και ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου. 

“Ίσως να μην μπορούμε να διαμορφώσουμε μόνοι μας το μέλλον αυτής της χώρας αλλά όλοι μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον που επιθυμούμε και ονειρευόμαστε. Το δηλώνω πολύ ξεκάθαρα ότι είναι δημοκρατία η διαμόρφωση του μέλλοντος από τις ίδιες τις κοινωνίες”, ανέφερε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στην ομιλία του. 

Θρησκευτικοί ηγέτες, πρόξενοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομίας και του αθλητισμού που συμμετείχαν στο δείπνο, ευχήθηκαν για την ειρήνη.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.