ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξήθηκαν οι άδειες ασθενείας στις Φυλακές με τη νέα Διεύθυνση

Αυξήθηκαν οι άδειες ασθενείας στις Φυλακές με τη νέα Διεύθυνση

Οι άδειες ασθενείας του προσωπικού στις Κεντρικές Φυλακές αυξήθηκαν αισθητά με την ανάληψη καθηκόντων της παρούσας Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών, επισημαίνει το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων, το οποίο καλεί τη Διεύθυνση των Φυλακών σε διάλογο προς εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτών λύσεων, με γνώμονα το συμφέρον της Υπηρεσίας και την ευημερία του προσωπικού.
 

Σε ανακοίνωση, το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων αναφέρει ότι εάν ασθενήσουν κρατούμενοι εντός μιας πτέρυγας με εποχιακή ασθένεια, είναι αναπόφευκτο να ασθενήσει και το προσωπικό που έρχεται σε άμεση επαφή καθημερινά μαζί τους.
 
«Σε σχέση με τη συκοφαντική δήλωση της Διεύθυνσης Τμήματος Φυλακών για κατάχρηση της άδειας ασθενείας από το προσωπικό των Φυλακών, αν η ίδια έχει οποιανδήποτε αμφιβολία για την αυθεντικότητα των ιατρικών πιστοποιητικών οφείλει να διεξάγει δέουσα έρευνα», σημειώνει το Κλαδικό Συμβούλιο.
 
Προσθέτει ότι, σε σχέση με τη δήλωση της Διεύθυνσης Τμήματος Φυλακών για μείωση της αξιολόγησης στις ετήσιες υπηρεσιακές εκθέσεις των συναδέλφων λόγω χρήσης άδειας ασθενείας, «δηλώνουμε ότι είμαστε κάθετα εναντίον, γιατί το στοιχείο αυτό αποτελεί άσχετο/εξωγενές στοιχείο κρίσης».

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top