ΕΓΚΩΜΗ-ΕΓΚΛΗΜΑ: Άλλες επτά μέρες για τον 44χρονο που τελεί υπό κράτηση για την απόπειρα φόνου

ΕΓΚΩΜΗ-ΕΓΚΛΗΜΑ: Άλλες επτά μέρες για τον 44χρονο που τελεί υπό κράτηση για την απόπειρα φόνου

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε εκ νέου ο 44χρονος που τελεί υπό κράτηση για την απόπειρα φόνου έξω από το νυχτερινό μαγαζί, Plus στην Έγκωμη. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας "44χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής του, για άλλες επτά ημέρες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.