ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Ελλάδα: Σκυλιά κατασπάραξαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους

Φρίκη στην Ελλάδα: Σκυλιά κατασπάραξαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους

Μια τραγική ιστορία γύρω από το θάνατο μιας ηλικιωμένης στα Πατήσια έγινε γνωστή προκαλώντας σοκ, για όσα συνέβησαν μετά το θάνατο της, καθώς το πρόσωπό της γεμάτο αίματα από τα δαγκώματα των πέντε σκυλιών που φρόντιζε η 84χρονη.

Η γυναίκα έπασχε από άνοια και είχε βρεθεί νεκρή με δαγκωματιές στο πρόσωπο στις 3 Νοεμβρίου, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ο γιος της την είχε καληνυχτήσει. Από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Η 84χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια, αλλά φρίκη προκαλούν τα ός ακολούθησαν με την ίδια νεκρή. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου. Αργότερα, ο ο γιος της ηλικιωμένης εντόπισε τη μητέρα του νεκρή στο δωμάτιό της και το πρόσωπό της γεμάτο αίματα από τα δαγκώματα των πέντε σκυλιών που φρόντιζε η 84χρονη. Ο άνδρας ειδοποίησε αμέσως την ΕΛΑΣ, με τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών να σοκάρονται με το θέαμα που αντίκρισαν.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 84χρονης διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά και πολλές κακώσεις από την επίθεση των πέντε σκυλιών που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

Γιατί δαγκώνουν τα σκυλιά τους νεκρούς

Όπως αναφέρουν επιστημονικές μελέτες τα σκυλιά σπεύδουν να βοηθήσουν το αφεντικό τους όταν διαπιστώσουν ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Αμέσως αρχίζει να γλύφει το πρόσωπό του και να γρυλίζει, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον ξυπνήσει και να ειδοποιηθεί βοήθεια. Όταν ο άνθρωπος όμως πεθάνει, τότε η μη αντίδραση στις κινήσεις του σκύλου, μπορεί να του προκαλέσει πανικό, που ενδεχομένως μπορεί να φτάσει μέχρι και σε δάγκωμα ή επίθεση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top