Εφετείο για Γκαρσία στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν υπήρξε ποτέ τραυματισμός…»

Εφετείο για Γκαρσία στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν υπήρξε ποτέ τραυματισμός…»

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του τριμελούς πλημμελειοδικείου εφετών ο τότε τεχνικός των ερυθρολεύκων, Οσκαρ Γκαρσία, δεν τραυματίστηκε ποτέ, με το δικαστήριο να απαλλάσσει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ από την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Μπορεί σε πρώτο βαθμό να είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με αναστολή, με το δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο, αρχικά για την ρίψη αντικειμένου και έπειτα για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Παρόλα αυτά, σήμερα, στο εφετείο, η ποινή για την επικίνδυνη σωματική βλάβη κατέπεσε, αφού η ετυμηγορία του τριμελούς πλημμελειοδικείου ήταν ότι ο τότε τεχνικός των ερυθρολεύκων δεν τραυματίστηκε ποτέ.

Όσον αφορά την ρίψη του αντικειμένου και εκεί η ποινή μειώθηκε σε δύο μήνες με τριετή αναστολή, ενώ παράλληλα ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE