ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Υπουργός με την απάντηση του για το τι έπρεπε να κάνουν οι Γιαννιώτας, Μοράις!

ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Υπουργός με την απάντηση του για το τι έπρεπε να κάνουν οι Γιαννιώτας, Μοράις!

Μιλώντας στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 FM ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης με κύριο θέμα την κάρτα φιλάθλου, του έγινε η εξής ερώτηση:

Μετά την εφαρμογή της κάρτας ποιος έχει συλληφθεί; Είχαμε περιστατικά με Μοράις, Γιαννιώτα, καμία σύλληψη. Παραποίηση του εθνικού ύμνου στον τελικό κυπέλλου. Δεκάδες φωτοβολίδες στην Ανατολική της ΑΕΛ. Συλλήψεις μηδέν, πού είναι η αστυνομία;

Η απάντηση του Υπουργού ήταν η ακόλουθη:

«Δεν είναι ερωτήματα που υποστηρίζουν το επιχείρημα ότι πρέπει να καταργηθεί η κάρτα. Το ότι δεν έγιναν συλλήψεις δεν σημαίνει ότι η κάρτα δεν επέτρεψε να γίνουν συλλήψεις. Αναφέρατε ποδοσφαιριστή, κατήγγειλε ο ποδοσφαιριστής το περιστατικό στην αστυνομία; Να μη συγχέουμε δύο διαφορετικά πράγματα. Η κάρτα βοήθησε στο να μην ανοίξει μύτη σε κανέναν αγώνα και όλοι ξέρουμε τι γινόταν πριν και πόσα πλήρωσαν τα σωματεία σε πρόστιμα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπ. Δικαιοσύνης για ΚΑΡΤΑ: «Τον τελευταίο χρόνο πότε κινδύνεψε ο οποιοσδήποτε στο γήπεδο» – Διαφώνησε με ΑΠΟΕΛ για την μείωση

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE