Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επταπλή δολοφονία σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ονδούρα

Επτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν Πέμπτη 21/11 από άγνωστους στην πόλη Πουέρτο Κορτές, στις ακτές της Ονδούρας στην Καραϊβική Θάλασσα, για ακόμη άγνωστους λόγους, ενημέρωσε η αστυνομία.

Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση ενόπλων εναντίον ενός αυτοκινήτου σε αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο της Βίας του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ονδούρας, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών σημείωσε νέα άνοδο το 2019 και προβλέπεται να ξεπεράσει τις 42 ανά 100.000 κατοίκους στο τέλος της χρονιάς. Το 2018, ο δείκτης των ανθρωποκτονιών στην Ονδούρα ανήλθε σε 41,6 ανά 100.000 κατοίκους.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE