ΘΕΜΑ με το γήπεδο της Ντούντελανζ – Τι ενημέρωση έλαβε ο ΑΠΟΕΛ

ΘΕΜΑ με το γήπεδο της Ντούντελανζ – Τι ενημέρωση έλαβε ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύματα στο Λουξεμβούργο έχουν δημιουργήσει ένα μικρό… «σήριαλ» σε ότι αφορά το γήπεδο της Ντούντελανζ, μιας και είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση για παιχνίδι ποδοσφαίρου, ενόψει και της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για το γήπεδο «Stade Josy Barthel» όπου πρόσφατα έγινε και ο αγώνας Εθνικής Λουξεμβούργου απέναντι στην Εθνική Πορτογαλίας.

Αντιπροσωπεία της UEFA ζήτησε πλήρης επισκευή του αγωνιστικού χώρου, με το κόστος για τέτοια έργα να φτάνει τις 150.000 ευρώ, χωρίς εγγύηση.

Εντούτοις, η ενημέρωση που έλαβε ο ΑΠΟΕΛ από την UEFA είναι ότι θα διεξαχθεί εκεί κανονικά το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, θα είναι και το τελευταίο, μάλιστα, προτού γίνουν τα βελτιωτικά έργα που χρειάζονται.  Οι προπονήσεις, για το παιχνίδι της Πέμπτης, παραμονή του αγώνα, δεν θα γίνουν, όμως, στο «Stade Josy Barthel».

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.