ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Δεν προκύπτει κώλυμα για την Αστυνομία να συνεχίσει τις έρευνες

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Δεν προκύπτει κώλυμα για την Αστυνομία να συνεχίσει τις έρευνες

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας επικοινώνησε την Παρασκευή, (22/11) με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, «ο οποίος του κοινοποίησε τα όποια (στοιχεία) προέκυψαν από τις ανακρίσεις, τα οποία κατά τον ένα ή άλλο τρόπο συνδέουν την Αστυνομία με τις υπό διερεύνηση εταιρείες ή πρόσωπα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, από την αξιολόγηση των στοιχείων αυτών, δεν προκύπτει κανένας λόγος, ο οποίος θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει κώλυμα για την Αστυνομία όπως συνεχίσει η ίδια τις έρευνες τις οποίες έχει αρχίσει.

Η ενημέρωση από την Αστυνομία θα συνεχιστεί.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE