ΛΑΡΝΑΚΑ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 47χρόνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 47χρόνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λάρνακας 47χρόνος που απουσιάζει από την χώρο διαμονής του από το απόγευμα της Πέμπτης (21/11). 

Πρόκειται για τον Μιχάλη Δημητρίου ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία περιγράφεται  ως ύψους 1,75μ. περίπου, εύσωμος, με κοντά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Κατά το χρόνο αποχώρησης , από το χώρο διαμονής του, φορούσε σακάκι χρώματος μαύρου και φανέλα και φόρμα σκούρου χρώματος.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Δείτε την φωτογραφία του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE