ΛΑΡΝΑΚΑ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 47χρόνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 47χρόνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λάρνακας 47χρόνος που απουσιάζει από την χώρο διαμονής του από το απόγευμα της Πέμπτης (21/11). 

Πρόκειται για τον Μιχάλη Δημητρίου ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία περιγράφεται  ως ύψους 1,75μ. περίπου, εύσωμος, με κοντά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Κατά το χρόνο αποχώρησης , από το χώρο διαμονής του, φορούσε σακάκι χρώματος μαύρου και φανέλα και φόρμα σκούρου χρώματος.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Δείτε την φωτογραφία του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE